Sweden

Framtidssäkra logistiken: Teknik och trender att hålla koll på 2023

Vi följer nu upp vårens lyckade event med en ”Road Show”. Det blir korta frukostseminarier på en plats nära dig.

Välkommen till en serie av kostnadsfria events där vi tillsammans med Zebra Technologies bjuder på diskussioner kring framtidens distributionskedja och utforskar ämnen som digital transformation, automatisering och datadrivna innovationer. Under drygt två timmar kommer vi att prata om vad som driver förändring inom logistiken och diskutera nya samt framtida trender inom lager, supply chain och produktion. Detta för att ge er inspiration och nya idéer inför 2023 och framåt.

Häng med oss under en inspirerande förmiddag och få insikt i hur ledare arbetar för att fortsätta förnya sin logistik.

Agenda:

08:30 Registrering och frukost
09:00 Introduktion
09:10 Katarina Hörnfeldt, Zebra Technologies: Var ligger framtiden för intralogistik?

• En inspirerande presentation av branschledaren Zebra Technologies som utforskar de trender och utmaningar i lagret som kommer att driva förändringarna inom branscherna för tillverkning, supply chain och logistik.

09:40 Håkan Hammar, Zetes: Supply chain-teknik att hålla koll på 2023 och framåt - hur tekniken kan hjälp till att hantera en ökad arbetskraftsbrist och fluktuerande efterfrågan.

ImageID-teknik (vision/kamerateknologi) - Från 600 till noll leveransfel och ROI på ett år genom snabb datafångst med massinläsning av streckkoder. Läsning och validering av upp till 200 streckkoder inom 2 sekunder, med en visuell bekräftelse om allt är korrekt eller markera felet på skärmen. Vi kommer att presentera den Imaging-lösning som Danfoss använder och andra kundfall som vi framgångsrikt genomfört med hjälp av denna teknik, inkluderat automatiserad order, shipping och loading verification.

Nästa generations röstteknik - Har du problem med ordertoppar och en frånkopplad distributionskedja? Tar utbildning av ny personal för mycket tid? Vi kommer att prata om hur bland annat Axfood förbättrar effektiviteten i sitt nätverk av anläggningar med ZetesMedea Voice, och hur de och andra kunder minskar upplärningstiden med ny personal som är produktiv från den första timmen.

• Hur överlever man krisen för rekrytering och bibehållande av personal? Framtidens lager- och distributionscentraler kommer att vara beroende av en samarbetsvillig blandning av människor, robotar, maskiner och system som alla arbetar tillsammans. Lär dig mer om den skalbara lösningen från Fetch Robotics och hur teknik kan hjälpa din personal att öka produktiviteten.

10:10 En genomgång av modern teknik som bäst används inom lager och produktion, inklusive handhållna terminaler, fast monterade skannrar, wearables, tablets och skrivare.

10:30 Frågor & demos

Flera seminarier plats nära dig!

Om du inte kan delta vid detta tillfälle, så har vi flera andra dagar tillgängliga. Läs mer om anmälan till våra andra frukostseminarier.

Örebro 27 september
Jönköping 29 september

Varför delta?

Det här evenemanget är ett måste för chefer och logistikansvariga. En perfekt plats för att komma i kontakt med branschexperter och logistikledare från andra företag och leverantörer.

Vem bör delta?

Ledare inom logistik, lager och produktion

Registrera dig

 

 

Locatie

Scandic Scandic Norrköping Nord
Järngatan 17
Norrköping

58.618558776035, 16.1609616